Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Aankomend / Junior Inspecteur Elektrotechniek

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Aankomend / Junior Inspecteur Elektrotechniek in Midden-Drenthe? Sansidor is dan naar jou op zoek. De vacature van Inspecteur Elektrische Installaties is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 05-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Inspecteur Elektrische Installaties
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 77 – 77
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Aankomend / Junior Inspecteur Elektrotechniek? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Aankomend / Junior Inspecteur Elektrotechniek Sansidor 06-06-2024

Andere vacatures