Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Accountmanager Startup Business

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Accountmanager Startup Business in Midden-Drenthe? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Accountmanager Bijzonder Beheer is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Accountmanager Bijzonder Beheer
Branche FMCG
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4116 – 4116
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Accountmanager Startup Business? Je kunt contact opnemen met Daan Munting Daan Munting op het telefoonnummer Daan Munting of per e-mail via d.munting@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Accountmanager Startup Business Olympia 23-05-2024

Andere vacatures