Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Accountmanager Zakelijk

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Accountmanager Zakelijk in Midden-Drenthe? Personato is dan naar jou op zoek. De vacature van Accountmanager Financieringen is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Accountmanager Financieringen
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4050 – 7986
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Accountmanager Zakelijk? Je kunt contact opnemen met Melvin van Lankveld op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via m.vanlankveld@personato.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Accountmanager Zakelijk Personato 23-05-2024

Andere vacatures