Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Administratief medewerker

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Administratief medewerker in Midden-Drenthe? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Administratief Medewerker is beschikbaar per 11-06-2024 tot en met 09-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Administratief Medewerker
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2421 – 2945
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Administratief medewerker? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 050-2070011 of per e-mail via rijksoverheid@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Administratief medewerker Driessen 11-06-2024

Andere vacatures