Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Assistent Horeca Manager

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent Horeca Manager in Midden-Drenthe? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Gastheer Gastvrouw Horeca is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gastheer Gastvrouw Horeca
Branche Horeca
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2450 – 2450
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent Horeca Manager? Je kunt contact opnemen met Julian Bosker Julian Bosker op het telefoonnummer Julian Bosker of per e-mail via j.bosker@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Assistent Horeca Manager Olympia 03-06-2024

Andere vacatures