Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Basisarts Ouderengeneeskunde

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Basisarts Ouderengeneeskunde in Midden-Drenthe? Corparis is dan naar jou op zoek. De vacature van Anios Ouderengeneeskunde is beschikbaar per 17-04-2024 tot en met 15-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Anios Ouderengeneeskunde
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Basisarts Ouderengeneeskunde? Je kunt contact opnemen met Iris Jager op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via i.jager@corparis.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Basisarts Ouderengeneeskunde Corparis 17-04-2024

Andere vacatures