Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Begeleider Business Post Assen

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Begeleider Business Post Assen in Midden-Drenthe? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Intern Begeleider is beschikbaar per 29-04-2024 tot en met 28-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Intern Begeleider
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 22 – 22
Uren p/w 24 – 24
Aantal sollicitanten 12
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Begeleider Business Post Assen? Je kunt contact opnemen met Lisanne & Leonie Lisanne & Leonie op het telefoonnummer 0598-631669 of per e-mail via accountoverheid@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Begeleider Business Post Assen Tempo-Team 29-04-2024

Andere vacatures