Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Financieel Administratief Medewerker

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Financieel Administratief Medewerker in Midden-Drenthe? Dokter Drenthe is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel Administratief Medewerker is beschikbaar per 13-06-2024 tot en met 12-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel Administratief Medewerker
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 12 – 12
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Financieel Administratief Medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Financieel Administratief Medewerker Dokter Drenthe 13-06-2024

Andere vacatures