Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Functioneel Beheerder

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Functioneel Beheerder in Midden-Drenthe? RUD Drenthe is dan naar jou op zoek. De vacature van Functioneel Beheerder is beschikbaar per 24-04-2024 tot en met 23-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Functioneel Beheerder
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4752 – 4752
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Functioneel Beheerder? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Functioneel Beheerder RUD Drenthe 24-04-2024

Andere vacatures