Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Gedragswetenschapper

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Gedragswetenschapper in Midden-Drenthe? Matchpartner is dan naar jou op zoek. De vacature van Gedragswetenschapper is beschikbaar per 13-06-2024 tot en met 12-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gedragswetenschapper
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Freelance
Salarisindicatie (indien bekend) 4500 – 6000
Uren p/w 24 – 35
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Gedragswetenschapper? Je kunt contact opnemen met Angela Tjapkes Angela Tjapkes op het telefoonnummer 31634464483 of per e-mail via angela@matchpartner.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Gedragswetenschapper Matchpartner 13-06-2024

Andere vacatures