Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Interim Financial Controller

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Interim Financial Controller in Midden-Drenthe? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Financial Controller is beschikbaar per 02-04-2024 tot en met 01-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financial Controller
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Interim
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Interim Financial Controller? Je kunt contact opnemen met Rens Philips op het telefoonnummer 050-526 88 84 of per e-mail via r.philips@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Interim Financial Controller Headhuntersteam 02-04-2024

Andere vacatures