Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Junior ontwerper

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior ontwerper in Midden-Drenthe? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Pyrotechnisch Ontwerper is beschikbaar per 18-04-2024 tot en met 17-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Pyrotechnisch Ontwerper
Branche Techniek, Advies/Consultancy
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 1750 – 2500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior ontwerper? Je kunt contact opnemen met Jasper Fokker op het telefoonnummer 06 - 48 81 88 09 of per e-mail via j.fokker@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Junior ontwerper Eminent Groep 18-04-2024

Andere vacatures