Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Junior Planjurist RO

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior Planjurist RO in Midden-Drenthe? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3686 – 5280
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior Planjurist RO? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via loes.oldejans@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Junior Planjurist RO Maandag 03-06-2024

Andere vacatures