Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Juridisch administratief medewerker

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Juridisch administratief medewerker in Midden-Drenthe? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Juridisch Administratief Medewerker is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Juridisch Administratief Medewerker
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 24 – 24
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Juridisch administratief medewerker? Je kunt contact opnemen met Martin Slager Martin Slager op het telefoonnummer 653607201 of per e-mail via overheid.noord@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Juridisch administratief medewerker Randstad 31-05-2024

Andere vacatures