Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature KYC Analist

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als KYC Analist in Midden-Drenthe? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Cdd Analist is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cdd Analist
Branche ICT
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 4000
Uren p/w 24 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van KYC Analist? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via robbert.vandemortel@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. KYC Analist Maandag 16-05-2024

Andere vacatures