Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Management assistent, Univé Services B.V.

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Management assistent, Univé Services B.V. in Midden-Drenthe? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Management Assistent is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Management Assistent
Branche Verzekeringen/Assurantiën
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 29 – 29
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Management assistent, Univé Services B.V.? Je kunt contact opnemen met Justin Zitter Justin Zitter op het telefoonnummer Justin Zitter of per e-mail via unive@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Management assistent, Univé Services B.V. Randstad 27-05-2024

Andere vacatures