Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature MBO Stagiair ICT

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als MBO Stagiair ICT in Midden-Drenthe? Drents Museum is dan naar jou op zoek. De vacature van Systeembeheerder is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Systeembeheerder
Branche Kunst/Cultuur/Entertainment
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Stage
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van MBO Stagiair ICT? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. MBO Stagiair ICT Drents Museum 07-06-2024

Andere vacatures