Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Mechanisch Monteur

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Mechanisch Monteur in Midden-Drenthe? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Mechanisch Monteur is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Mechanisch Monteur
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 3500
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Mechanisch Monteur? Je kunt contact opnemen met Corne Mulder Corne Mulder op het telefoonnummer 31612345678 of per e-mail via c.mulder@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Mechanisch Monteur Olympia 07-06-2024

Andere vacatures