Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker vrijetijd en vorming

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker vrijetijd en vorming in Midden-Drenthe? Dienst Justitiële Inrichtingen is dan naar jou op zoek. De vacature van Educatief Medewerker is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 19-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Educatief Medewerker
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2615 – 3376
Uren p/w 16 – 36
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker vrijetijd en vorming? Je kunt contact opnemen met Kim Oosterhoff op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via k.oosterhoff@dji.minjus.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Medewerker vrijetijd en vorming Dienst Justitiële Inrichtingen 07-06-2024

Andere vacatures