Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Proces Planner Logistiek

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Proces Planner Logistiek in Midden-Drenthe? Independent Recruiters is dan naar jou op zoek. De vacature van Logistiek Planner is beschikbaar per 14-05-2024 tot en met 13-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Logistiek Planner
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 4000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Proces Planner Logistiek? Je kunt contact opnemen met Jemaro Jessurun op het telefoonnummer 06-51392711 of per e-mail via Jemaro.69576.572@independentrecruiters.aplitrak.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Proces Planner Logistiek Independent Recruiters 14-05-2024

Andere vacatures