Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Procesoperator energie/afval - 5 ploegen

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Procesoperator energie/afval - 5 ploegen in Midden-Drenthe? Processionals is dan naar jou op zoek. De vacature van Procesoperator Energiecentrale is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 16-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Procesoperator Energiecentrale
Branche Energie/Gas/Water
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3250 – 4100
Uren p/w 33 – 33
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Procesoperator energie/afval - 5 ploegen? Je kunt contact opnemen met Ruben Fremouw op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via ruben.fremouw@processionals.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Procesoperator energie/afval – 5 ploegen Processionals 16-05-2024

Andere vacatures