Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider Governance Zorg en Veiligheid

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Governance Zorg en Veiligheid in Midden-Drenthe? GGd Drenthe is dan naar jou op zoek. De vacature van Programmamanager is beschikbaar per 12-04-2024 tot en met 11-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Programmamanager
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Freelance
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 16 – 16
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Governance Zorg en Veiligheid? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Projectleider Governance Zorg en Veiligheid GGd Drenthe 12-04-2024

Andere vacatures