Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Receptionist(e) / Baliemedewerker

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Receptionist(e) / Baliemedewerker in Midden-Drenthe? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Receptionist Hotel is beschikbaar per 08-05-2024 tot en met 07-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Receptionist Hotel
Branche Horeca
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vakantiewerk
Salarisindicatie (indien bekend) 2925 – 2925
Uren p/w 28 – 28
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Receptionist(e) / Baliemedewerker? Je kunt contact opnemen met Daan Munting Daan Munting op het telefoonnummer Daan Munting of per e-mail via d.munting@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Receptionist(e) / Baliemedewerker Olympia 08-05-2024

Andere vacatures