Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature SEO Copywriter, locatie onafhankelijk + goede vergoeding

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als SEO Copywriter, locatie onafhankelijk + goede vergoeding in Midden-Drenthe? SEO Hulp is dan naar jou op zoek. De vacature van Copywriter is beschikbaar per 20-05-2024 tot en met 26-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Copywriter
Branche Advies/Consultancy, Internet
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2300 – 3600
Uren p/w 8 – 16
Aantal sollicitanten 35
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van SEO Copywriter, locatie onafhankelijk + goede vergoeding? Je kunt contact opnemen met Rob IJszenga op het telefoonnummer 31618921056 of per e-mail via info@seo-hulp.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. SEO Copywriter, locatie onafhankelijk + goede vergoeding SEO Hulp 20-05-2024

Andere vacatures