Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Shovelmachinist

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Shovelmachinist in Midden-Drenthe? BC Group Detachering B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Shovelmachinist is beschikbaar per 26-04-2024 tot en met 24-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Shovelmachinist
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2450 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Shovelmachinist ? Je kunt contact opnemen met Rachel van Pijkeren op het telefoonnummer 31384674200 of per e-mail via info@bcgroup.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Shovelmachinist BC Group Detachering B.V. 26-04-2024

Andere vacatures