Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Spoelkeuken Medewerker NAM

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Spoelkeuken Medewerker NAM in Midden-Drenthe? Sodexo is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Spoelkeuken is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 09-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Spoelkeuken
Branche Horeca
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 13 – 13
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Spoelkeuken Medewerker NAM? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Spoelkeuken Medewerker NAM Sodexo 10-06-2024

Andere vacatures