Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Stagiair Marketing & Communicatie - Stagiair Marketing & Communicatie

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Stagiair Marketing & Communicatie - Stagiair Marketing & Communicatie in Midden-Drenthe? Koninklijke Smilde is dan naar jou op zoek. De vacature van Marketing Assistent is beschikbaar per 02-06-2024 tot en met 01-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Marketing Assistent
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Stage
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Stagiair Marketing & Communicatie - Stagiair Marketing & Communicatie? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Stagiair Marketing & Communicatie – Stagiair Marketing & Communicatie Koninklijke Smilde 02-06-2024

Andere vacatures