Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature [zb_mp_title]

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als [zb_mp_title] in Midden-Drenthe? [zb_mp_companyName] is dan naar jou op zoek. De vacature van [zb_mp_functionTitle] is beschikbaar per [zb_mp_startDate] tot en met [zb_mp_endDate]. De functie is geschikt voor personen die [zb_mp_careerLevel] zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van [zb_mp_educationLevel]. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel [zb_mp_functionTitle]
Branche [zb_mp_industries]
Functieniveau [zb_mp_careerLevel]
Minimaal opleidingsniveau [zb_mp_educationLevel]
Contractsoort [zb_mp_contractType]
Salarisindicatie (indien bekend) [zb_mp_salaryMin] – [zb_mp_salaryMax]
Uren p/w [zb_mp_minWorkingHours] – [zb_mp_maxWorkingHours]
Aantal sollicitanten [zb_mp_numberOfApplies]
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van [zb_mp_title]? Je kunt contact opnemen met [zb_mp_contactFirstName] [zb_mp_contactLastName] op het telefoonnummer [zb_mp_contactPhoneNumber] of per e-mail via [zb_mp_contactEmailAddress]. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

Andere vacatures