Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Verpleegkundige IC en CCU

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Verpleegkundige IC en CCU in Midden-Drenthe? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Algemeen Verpleegkundige is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Algemeen Verpleegkundige
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 31 – 31
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Verpleegkundige IC en CCU? Je kunt contact opnemen met Yente Niemeijer Yente Niemeijer op het telefoonnummer 06-51635261 of per e-mail via recruitment.zorg@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Verpleegkundige IC en CCU Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures