Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrachtwagenchauffeur Graszoden

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur Graszoden in Midden-Drenthe? Werff Talent is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur is beschikbaar per 17-04-2024 tot en met 15-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 31 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur Graszoden? Je kunt contact opnemen met Sonja Amels op het telefoonnummer 31513610380 of per e-mail via sonja@werfftalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Vrachtwagenchauffeur Graszoden Werff Talent 17-04-2024

Andere vacatures