Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrijwilligers Taalhuis

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrijwilligers Taalhuis in Midden-Drenthe? DNK is dan naar jou op zoek. De vacature van Docent Wiskunde Rekenen is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Docent Wiskunde Rekenen
Branche Kunst/Cultuur/Entertainment
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vrijwilliger
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 3 – 3
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrijwilligers Taalhuis? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Vrijwilligers Taalhuis DNK 24-05-2024

Andere vacatures