Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zwemdocent zwembaden gemeente Midden-Drenthe

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zwemdocent zwembaden gemeente Midden-Drenthe in Midden-Drenthe? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Zweminstructeur is beschikbaar per 03-04-2024 tot en met 01-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Zweminstructeur
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2404 – 3481
Uren p/w 0 – 6
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zwemdocent zwembaden gemeente Midden-Drenthe? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 502070011 of per e-mail via groningen@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Zwemdocent zwembaden gemeente Midden-Drenthe Driessen 03-04-2024

Andere vacatures