Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zwemonderwijzer(es)

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zwemonderwijzer(es) in Midden-Drenthe? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Zweminstructeur is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Zweminstructeur
Branche Sport/Recreatie/Toerisme
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 22 – 22
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zwemonderwijzer(es)? Je kunt contact opnemen met Steven Steven op het telefoonnummer 038-4261978 of per e-mail via kcc.noord@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Zwemonderwijzer(es) Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures