Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Baliemedewerker

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Baliemedewerker in Midden-Drenthe? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Gastvrouw / Receptioniste is beschikbaar per 24-04-2024 tot en met 24-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gastvrouw / Receptioniste
Branche Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 22 – 22
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten 38
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Baliemedewerker? Je kunt contact opnemen met Leonie & Lisanne Leonie & Lisanne op het telefoonnummer 0598-631 669 of per e-mail via accountoverheid@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Baliemedewerker Tempo-Team 24-04-2024

Andere vacatures