Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature G Group Salarisadministrateur Payroll Specialist

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als G Group Salarisadministrateur Payroll Specialist in Midden-Drenthe? M & G Group is dan naar jou op zoek. De vacature van Salarisadministrateur is beschikbaar per 08-05-2024 tot en met 07-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Salarisadministrateur
Branche Banken/Financiële dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3619 – 4666
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van G Group Salarisadministrateur Payroll Specialist? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. G Group Salarisadministrateur Payroll Specialist M & G Group 08-05-2024

Andere vacatures