Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Begeleider sociale werkplaats

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Begeleider sociale werkplaats in Midden-Drenthe? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Begeleider Schoolbus is beschikbaar per 26-04-2024 tot en met 25-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Begeleider Schoolbus
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 22 – 22
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Begeleider sociale werkplaats? Je kunt contact opnemen met Lisanne & Leonie Lisanne & Leonie op het telefoonnummer 050-3130200 of per e-mail via accountoverheid@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Begeleider sociale werkplaats Tempo-Team 26-04-2024

Andere vacatures