Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Teamleider Magazijn en Expeditie - Teamleider Logistiek

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Teamleider Magazijn en Expeditie - Teamleider Logistiek in Midden-Drenthe? Koninklijke Smilde is dan naar jou op zoek. De vacature van Teamleider Expeditie is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 05-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Teamleider Expeditie
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3700 – 3700
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Teamleider Magazijn en Expeditie - Teamleider Logistiek? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Teamleider Magazijn en Expeditie – Teamleider Logistiek Koninklijke Smilde 06-06-2024

Andere vacatures