Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Business Manager Noord Nederland

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Business Manager Noord Nederland in Midden-Drenthe? Yes tech careers is dan naar jou op zoek. De vacature van Accountmanager Arbeidsbemiddeling is beschikbaar per 13-04-2024 tot en met 12-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Accountmanager Arbeidsbemiddeling
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Freelance
Salarisindicatie (indien bekend) 3750 – 5500
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 8
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Business Manager Noord Nederland? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Business Manager Noord Nederland Yes tech careers 13-04-2024

Andere vacatures