Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Consultant

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Consultant in Midden-Drenthe? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Streamserve Consultant is beschikbaar per 14-04-2024 tot en met 14-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Streamserve Consultant
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 7000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Consultant? Je kunt contact opnemen met Hanneke Reutelingsperger Hanneke Reutelingsperger op het telefoonnummer 31643000793 of per e-mail via hanneke.reutelingsperger@randstadgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Consultant Yacht 14-04-2024

Andere vacatures