Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Junior ecologisch adviseur/ groen adviseur

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior ecologisch adviseur/ groen adviseur in Midden-Drenthe? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Adviseur Ecologie is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Adviseur Ecologie
Branche Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4752 – 4752
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior ecologisch adviseur/ groen adviseur? Je kunt contact opnemen met Tom van den Eijnde Tom van den Eijnde op het telefoonnummer 06-82294854 of per e-mail via tom.van.den.eijnde@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Junior ecologisch adviseur/ groen adviseur Yacht 27-05-2024

Andere vacatures