Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Ervaren chauffeur winkeldistributie - Groningen!

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Ervaren chauffeur winkeldistributie - Groningen! in Midden-Drenthe? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Chauffeur Winkeldistributie is beschikbaar per 11-04-2024 tot en met 10-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Chauffeur Winkeldistributie
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Ervaren chauffeur winkeldistributie - Groningen!? Je kunt contact opnemen met Maik de Jong Maik de Jong op het telefoonnummer 31622497193 of per e-mail via maikdejong@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Ervaren chauffeur winkeldistributie – Groningen! WerkTalent 11-04-2024

Andere vacatures