Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Hiring Assistent Controller

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Hiring Assistent Controller in Midden-Drenthe? Stichting Cultuurzaam is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Controller is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Controller
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4953 – 4953
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Hiring Assistent Controller? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Hiring Assistent Controller Stichting Cultuurzaam 27-05-2024

Andere vacatures