Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature HR medewerker recruitment

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als HR medewerker recruitment in Midden-Drenthe? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Recruitment is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Recruitment
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3900 – 3900
Uren p/w 28 – 28
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van HR medewerker recruitment? Je kunt contact opnemen met Marc Mulder Marc Mulder op het telefoonnummer 06-15527165 of per e-mail via marc.mulder@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. HR medewerker recruitment Randstad 27-05-2024

Andere vacatures