Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature intercedent Randstad techniek

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als intercedent Randstad techniek in Midden-Drenthe? Randstad Nederland is dan naar jou op zoek. De vacature van Intercedent Techniek is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Intercedent Techniek
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2550 – 3000
Uren p/w 28 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van intercedent Randstad techniek? Je kunt contact opnemen met Hilda Kuiper Hilda Kuiper op het telefoonnummer 31614700013 of per e-mail via hilda.kuiper@randstadgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. intercedent Randstad techniek Randstad Nederland 28-05-2024

Andere vacatures