Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Maaltijdbezorger

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Maaltijdbezorger in Midden-Drenthe? Midden-Drenthe voor elkaar is dan naar jou op zoek. De vacature van Maaltijdbezorger is beschikbaar per 05-04-2024 tot en met 04-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Maaltijdbezorger
Branche ICT
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 13
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Maaltijdbezorger? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Maaltijdbezorger Midden-Drenthe voor elkaar 05-04-2024

Andere vacatures