Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Manager Restaurant

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Manager Restaurant in Midden-Drenthe? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Manager Restaurant is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Manager Restaurant
Branche Horeca
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3765 – 3765
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Manager Restaurant? Je kunt contact opnemen met Boy Boy op het telefoonnummer 508505116 of per e-mail via hospitality.noordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Manager Restaurant Randstad 27-05-2024

Andere vacatures