Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider herinrichting openbare ruimte

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider herinrichting openbare ruimte in Midden-Drenthe? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Bouw is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Bouw
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5725 – 5725
Uren p/w 12 – 12
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider herinrichting openbare ruimte? Je kunt contact opnemen met Tom van den Eijnde Tom van den Eijnde op het telefoonnummer Tom van den Eijnde of per e-mail via tom.van.den.eijnde@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Projectleider herinrichting openbare ruimte Yacht 27-05-2024

Andere vacatures