Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider KSW omgeving Assen

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider KSW omgeving Assen in Midden-Drenthe? ABC Professionals is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Bronbemaling is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 05-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Bronbemaling
Branche Techniek, Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3920 – 4730
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider KSW omgeving Assen? Je kunt contact opnemen met A. van der Bij op het telefoonnummer 06-81405145 of per e-mail via sollicitatie@abc-professionals.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Projectleider KSW omgeving Assen ABC Professionals 06-06-2024

Andere vacatures