Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Schoonmaker

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Schoonmaker in Midden-Drenthe? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Interieurverzorger Huishouden is beschikbaar per 04-06-2024 tot en met 03-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Interieurverzorger Huishouden
Branche Facilitaire dienstverlening
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 11 – 11
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Schoonmaker? Je kunt contact opnemen met Marc Mulder Marc Mulder op het telefoonnummer 0528 28 77 00 of per e-mail via marc.mulder@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Schoonmaker Randstad 04-06-2024

Andere vacatures