Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Servicemonteur kozijnen

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Servicemonteur kozijnen in Midden-Drenthe? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Storingsmonteur Plc is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Storingsmonteur Plc
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Servicemonteur kozijnen? Je kunt contact opnemen met Ingrid van Huizen Ingrid van Huizen op het telefoonnummer 06-83102310 of per e-mail via ingrid.van.huizen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Servicemonteur kozijnen Randstad 27-05-2024

Andere vacatures